MANİSA / TURGUTLU - Mehmet Altan Anaokulu

Mehmet Altan Anaokulu

Yıldırım Mahallesi Atatürk Bulvarı No14/2 Turgutlu Manisa
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ülkemizin ilerlemesine ,çağdaşlaşmasına katkıda bulunacak aynı zamanda geçmişini örf ve adetlerini unutmayacak yaşatacak,yaratıcılığı ile ön planda olan çevresine doğaya insanlara karşı duyarlı kendisi ve etrafıyla barışık,özgüveni oturmuş bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Çocuklarımızın yaşları ve ihtiyaçları göz önünde tutarak en iyi şekilde düzenlenmiş eğitim programlarını hazırlamaktır. Bu programları ailelerle ile birlikte uygulamak sunulan imkanları en iyi şekilde kullanarak,sorunları çözebilmek çevresine karşı hak özgürlüklerine karşı saygılı bireyler yetiştirmek kurumumuzun görevidir.
Başarılar
OKULUMUZ BESLENME DOSTU OKUL ÜNVANINA SAHİPTİR.TEMİZLİK KONTROLLERİ SONUCU TEMİZ OKUL SEÇİLİP,BEYAZ BAYRAK ALMIŞTIR.AVRUPA BİRLİĞİ COMENIUS PROJESİ YAPMIŞTIR.
Servis bulunmamaktadır
Yıldırım Mah. Atatürk Bulvarı No: 14 TURGUTLU/MANİSA
İl merkezine uzaklık: 33 km İlçe merkezine uzaklık: 1500 m
Sportif Etkinlikler
SPOR SALONUMUZDA,BAHÇEMİZDE ÇOCUK OYUN ALANLARINDA SPORTİF ETKİNLİKLER UYGULANMAKTADIR.
ÇEŞİTLİ BASİT DENEYLER İLE BİLİMSEL ÇALIŞMALAR TANITILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
DEĞERLER EĞİTİMİ VE ÜLKEMİ TANIYORUM VE TANIDIKÇA SEVİYORUM,ÖĞRETMENİMİ HATIRLIYORUM,HAYVAN DOSTLARIMIZ,BESLENME DOSTU OKUL PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Avrupa Birliği Comenıus projesi 'Our Little Great Motherland' ortaklık yaparak Finlandiya ve Polonya ile proje uygulandı.